Grundkurs

Öronakupunktur är precis som namnet antyder en viss typ av akupunktur där man behandlar skilda tillstånd i kroppen genom att sätta akupunkturnålar på olika punkter i öronen. Behandlingen och tankesättet skiljer sig från den vanliga akupunkturen men vissa drag är desamma. Man kan också istället för nålar använda vissa hjälpmedel utan att penetrera huden vilket passar utmärkt för människor som är nålrädda eller vid fall där man vill undvika nålar. Akupunktur är en mycket gammal behandlingsmetod där det anses finnas s.k. meridianer i kroppen som förmedlar information till andra delar av kroppen och därför kan man sätta nålar i benet för att behandla problem i överkroppen. Öronakupunktur fungerar lite på samma sätt men istället för att sätta nålar på kroppen sätts de i olika delar av örat för att få effekt i den del av kroppen som man vill behandla. Öronakupunktur används framgångsrikt över nästan hela världen och är mycket populär för sin enkelhet.

Kursinformation

Kursen är upplagd under 2 dagar (lör-sön, 10.00-16.00) och vi lär oss de basala grunderna i öronakupunktur samtidigt med de vanligaste behandlingsteknikerna, både med och utan nålar.

Kursen passar er som är nyfikna på vad öronakupunktur kan åstadkomma eller  funderar på att förkovra er inom ett annat område än det ni jobbar med idag.
Vi har också vidareutbildning i öronakupunktur vilket innebär att du kan förkovra dig även inom denna behandlingsform ytterligare.

Förkunskaper

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Avgift & Anmälan

Avgift: 2.900:- inkl. moms , kursmaterial och anmälningsavgift Anmälan sker genom inbetalning av anmälningsavgiften på 900:- till bg: 5869-6378
Anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om Ni meddelar återbud senast 8 dagar efter inbetalning. Anmälan är bindande om återbud ej meddelats minst 10 dagar innan kursstart. (hela kursavgiften måste erläggas). Undantag är sjukdom som omöjliggör kursdeltagande. (läkarintyg måste bifogas).

Kursstart

Nästa kurstillfälle: 7-8 oktober 2023