Friskvårdsmassörutbildningen vänder sig framförallt till dig som vill jobba med massagen som ett komplement till annan friskvårdsbehandling eller är nyfiken på vad man kan åstadkomma med massage men som inte känner dig redo att gå en längre massageterapeututbildning.
Du kommer att lära dig lättare muskelanatomi och osteologi (läran om skelettet) samtidigt som du lär dig att behandla med hjälp av massage. Kursen innehåller även kunskaper om rehabilitering , skadebehandling och sjukdomslära.
Som friskvårdsmassör lär du dig svensk klassisk massage som är världens mest spridda massageform med fokus på de praktiska bitarna utan att för den skull ge avkall på teorin. Du lär dig att på ett bra sätt utföra en helkroppsmassage för avslappning framförallt men inte lika mycket behandlande massage som massör eller massageterapeut. Möjlighet finns att fortsätta på massör eller massageterapeututbildningarna efter kursens slut.
Kursen är upplagd som en distanskurs med sammanlagt 3 tillfällen i Falun på vardera 3 dagar och mellan dessa träffar läser och tränar du på hemmaplan med coaching från oss.

Anmälan görs genom att betala in anmälningsavgiften 1500:- på bankgiro 5869-6378 och samtidigt skicka ett mail till info@mtutveckling.se innehållande
ditt namn. adress och telefonnummer
Anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om Ni meddelar återbud senast 8 dagar efter inbetalning. Anmälan är bindande om återbud ej meddelats minst 20 dagar innan kursstart. (hela kursavgiften måste erläggas). Undantag är sjukdom som omöjliggör kursdeltagande. (läkarintyg måste bifogas). Resterande erläggs antingen i anslutning till kursstart eller avbetalas.

Nästa kursstart: 3:e februari 2023

Kursträffar: 3-5/2 , 3-5/3 och 31/3-2/4

Pris: 9.900:- inkl. moms och kursmaterial