Referenser

elev

 

Marie Hansson

Jag går massageterapeut utbildningen som startade i september 2015
Jag är väldigt nöjd med utbildningen och har bara fått positiv respons från mina elevbehandlingar. Kommer med stor sannolikhet återkomma till MT Utveckling framöver för att gå andra kurser.

mindre

 

Josefin Persson

Jag har gått massageterapeut utbildningen år 15/16!Utbildningen är super! Har alltid haft lite svårare med teori än med praktiska ämnen! Men går man utbildning hos MT utveckling & hälsa så får man allt förklarat på ett så bra sätt att man förstår direkt! Bra lärare, bra utbildning! Kan rekommenderas till alla som funderar på att utbilda sig till massör/massageterapeut!

Maria-k

 

 Maria Karström

Jag gick utbildning till massageterapeut 2013/14 och även till mobiliseringsterapeut 2014.Jag uppskattade enormt upplägget att som småbarnsmamma och egen företagare kunna läsa utbildningen på distans! Alla utbildningshelger höll hög kvalité och jag fick en gedigen kunskap. Vi varvade teori och praktiska övningar på ett väldigt bra sätt. Jag uppskattade verkligen att få ha Mikael som lärare, med all hans personliga erfarenhet från yrket som han med glädje delade med sig av.

Mobiliseringsutbildningen är ett jätteviktigt verktyg i mitt jobb som massageterapeut. Jag upplever att jag fått kunskap som gör att jag verkligen kan hjälpa de kunder som vänder sig till mig för att få hjälp.

Jag rekommenderar varmt både massageterapeut- och mobiliseringsutbildningen!

Print

Tony Ohlsson

För oss på Jipåt Hudvård & Massage AB har MT utveckling varit det självklara valet dels av närhet och att kunna studera på distans samtidigt man jobbar. Företagets aktiva Tony Jesper och Ida har gått och går massageterapeut utbildningen

Tony och Jesper har också gått mobiliserings utb samt Tony och Åsa har gått Öronakupunktur utb.

Utbildningarna har gett oss en bra grund för att vidareutveckla i vårt egna koncept, inom behandlande massage.

Företaget har under  de senaste 5 åren vuxit och idag är vi tre som kör. från 2014 till 2015 ökade vi med 950 behandlingar under 2015.

Vi jobbar också med utbildningar inom kinesiotejpning som är ett starkt komplement till våra behandlingar.